12 نکته بازاریابی رسانه های اجتماعی برای رونق کسب و کار شما

کلید بازاریابی، قرار دادن محتوا در جایی است که مصرف کنندگان وقت خود را صرف می کنند – و آنها بیشتر وقت خود را در رسانه های اجتماعی می گذرانند. در این مقاله به 12 نکته بازاریابی رسانه های اجتماعی برای رونق کسب و کار شما خواهیم پرداخت.

12 نکته بازاریابی رسانه های اجتماعی برای رونق کسب و کار شما

رسانه های اجتماعی به ابزاری قدرتمند برای بازاریابان دیجیتال تبدیل شده اند. هر دو برند بزرگ و کوچک از آن برای هدایت تمام بخش های کسب و کار خود از جمله فروش، بازاریابی، خدمات مشتری و فروش آنلاین استفاده می کنند.

بخش های بازاریابی در همه جا به دنبال بهبود مهارت های بازاریابی رسانه های اجتماعی خود هستند. این نوعی از بازاریابی اینترنتی است که از برنامه های شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک، توییتر و اینستاگرام به عنوان ابزار بازاریابی استفاده می کند.

در یک مطالعه Sprout Social در سال 2020، 89٪ از پاسخ دهندگان گفتند که از مارک هایی خرید می کنند که در شبکه های اجتماعی دنبال می کنند. این مطالعه همچنین نشان داد که بازاریابان از داده های اجتماعی تا حد امکان استفاده نمی کنند. مشتریان آنجا هستند، اما هنوز فرصتی برای بازاریابان وجود دارد که در استفاده از این ابزار بهتر عمل کنند.

چه کسانی از رسانه های اجتماعی برای بازاریابی استفاده می کنند؟
در حالی که هر کسب‌وکاری می‌تواند از بازاریابی رسانه‌های اجتماعی بهره‌مند شود، انواع مختلفی از کسب‌وکارها برای بازاریابی در پلتفرم‌های اجتماعی طراحی شده‌اند. برخی از پلتفرم‌ها مانند فیس‌بوک و اینستاگرام به جمعیت B2C پاسخ می‌دهند، در حالی که LinkedIn برای خریداران B2B بهترین است. اما هر کسب‌وکاری می‌تواند از هر پلتفرمی استفاده کند، زیرا همه چیز به این بستگی دارد که خریداران کجا هستند و چگونه ترجیح می‌دهند محتوا را مصرف کنند.

استعداد داشتن در تولید محتوا و ایجاد مخاطبین از فالوورها چیزی است که بسیاری از مشاغل فروش مستقیم بر آن مسلط هستند. شرکت هایی مانند Pampered Chef، Park Lane Jewelry و LuLaRoe از شبکه های اجتماعی برای نمایش محصولات خود استفاده می کنند. LuLaRoe اخیراً در یک مستند چهار قسمتی در آمازون ویدیو نیز به نمایش درآمد. این شرکت صدها هزار دنبال کننده در رسانه های اجتماعی دارد، اما محبوبیت آن در طول سال ها به دلیل شیوه های تجاری مشکوک کاهش یافته است.

ایجاد یک استراتژی بازاریابی موثر در رسانه های اجتماعی می تواند یک چالش باشد. این مهارتی است که باید به اندازه هر کمپین یا تاکتیک بازاریابی مدبرانه برنامه ریزی و اجرا شود.

نکات بازاریابی شبکه های اجتماعی
زمانی که بازاریابی رسانه های اجتماعی برای اولین بار شروع شد، کارمندان جوان این حساب ها را مدیریت می کردند. معمولاً اعتقاد بر این بود که شخصی فقط باید یک کاربر سریال شبکه های اجتماعی باشد تا یک بازاریاب رسانه اجتماعی خوب باشد. و در آن روزهای اولیه، کارمندان جوانتر رسانه های اجتماعی را درک می کردند. در حال حاضر، متوسط ​​مدیر رسانه های اجتماعی تقریباً 40 سال دارد — با تجربه بازاریابی زیادی.

مدیران خوب بازاریابی شبکه های اجتماعی نیز باید بازاریاب خوبی باشند. درک این نکته ضروری است که چگونه تاکتیکی مانند رسانه های اجتماعی را می توان در یک استراتژی تعامل ایجاد کرد، فروش را افزایش داد و مشتریان وفادار را حفظ کرد.

12 نکته بازاریابی رسانه های اجتماعی برای رونق کسب و کار شما

در اینجا 12 نکته بازاریابی رسانه های اجتماعی برای کمک به کسب و کارها برای رسیدن به نتایج مورد نظرشان آورده شده است.

  1. اهداف و مقاصد را تعریف کنید
    بازاریابان می توانند با تعیین اهداف و مقاصد استفاده از پلتفرم ها، موفقیت بازاریابی رسانه های اجتماعی را بهبود بخشند. بهتر است اهداف این استراتژی را با اهداف کسب و کار نیز هماهنگ کنید. داشتن این اهداف به اندازه‌گیری موفقیت تلاش‌های بازاریابی رسانه‌های اجتماعی نیز کمک می‌کند.

کسب و کارها باید از اهداف SMART که خاص، قابل اندازه گیری، قابل دستیابی، مرتبط و به موقع هستند استفاده کنند. آنها را یادداشت کنید و در هنگام اجرای همه کمپین ها از آنها به عنوان راهنما استفاده کنید. این موارد می تواند شامل موارد زیر باشد:

افزایش ترافیک وب از رسانه های اجتماعی تا 25 درصد در شش ماه آینده؛
تبدیل 15 درصد سرنخ بیشتر در ماه آینده از لینکدین؛ و
کسب 100 فالوور جدید از کمپین بعدی در اینستاگرام.
اطمینان از همسویی اهداف با استراتژی بازاریابی به نشان دادن جایی که رسانه های اجتماعی تأثیر دارند کمک می کند.

  1. مخاطبان هدف را شناسایی کنید
    برای سازمان ها سودمند است که داده ها را پیرامون مشتریان موجود جمع آوری کنند. از این اطلاعات، مشخص می شود که چه کسانی خرید می کنند و چگونه با یک برند آنلاین تعامل دارند.

هنگامی که بازاریابان مخاطب هدف را تعریف می کنند، باید تحقیق کنند که مشتریان احتمالاً از چه کانال هایی استفاده می کنند. یک شرکت در صنعت مد احتمالاً از طریق اینستاگرام به مخاطبان هدف خود می رسد. یک شرکت SaaS که خریداران آن بیشتر بر تجارت متمرکز هستند، به لینکدین نگاه می کند. هر کانال اجتماعی مخاطبان متفاوتی را جذب می کند، بنابراین کسب و کارها باید زمانی را در جایی سرمایه گذاری کنند که مخاطبان هدف زمان خود را صرف کنند.

  1. پلتفرم های مناسب را انتخاب کنید
    در حالی که مخاطبان مختلف از پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی مختلف استفاده می‌کنند، راهبرد ایده‌آل نیست که برنامه‌های بازاریابی رسانه‌های اجتماعی را در همه کانال‌های اجتماعی راه‌اندازی کنید – حداقل در ابتدا. بازاریابان باید با چند کانال رسانه اجتماعی برای تسلط بر آن شروع کنند. پلتفرم های اصلی برای کسب و کارها عبارتند از فیس بوک، توییتر، اینستاگرام و لینکدین. اما سایرین مانند پینترست و یوتیوب نیز در مورد تبلیغات یا تبلیغ پیشنهادات جایگاهی دارند. هر کدام جایگاه منحصر به فردی در بازار و موارد استفاده دارند.

به عنوان مثال، توییتر مکانی عالی برای به اشتراک گذاشتن رهبری فکر و به دست آوردن اطلاعات در زمان واقعی است، اما پست ها را به 280 کاراکتر محدود می کند. لینکدین خانه همه حرفه ای های کسب و کار است، بنابراین این مکان مناسبی برای هدف قرار دادن تصمیم گیرندگان است. فیس بوک و اینستاگرام در داستان سرایی بصری با استفاده از تصاویر، فیلم ها و حلقه ها و فیدهای زنده برتری دارند. پس از رشد پایگاه فالوور و مقیاس‌بندی عملیات در چند کانال اجتماعی، سازمان‌ها می‌توانند به گسترش در قلمروهای جدید فکر کنند.

  1. یک استراتژی محتوا را توسعه دهید یا با آن هماهنگ کنید
    محتوایی که کسب‌وکارها در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌کنند باید با دقت مورد توجه قرار گیرد. بازاریابان نباید فقط برای پست کردن چیزی پست کنند. رسانه های اجتماعی کانالی هستند که برندها می توانند پیام های خود را در آن منتشر کنند. زمانی که مشتری یا مشتری بالقوه پیام‌ها و تبلیغات مشابه را در کانال‌ها دریافت می‌کند، این به عنوان یک استراتژی بازاریابی چند کاناله شناخته می‌شود.

ایجاد پست های به موقع و مرتبط همیشه ایده خوبی است، اما سازمان ها باید اطمینان حاصل کنند که محتوای منتشر شده در کانال های دیگر می تواند برای رسانه های اجتماعی تغییر کاربری دهد. وقتی یک وبلاگ جدید منتشر می شود، کسب و کارها باید آن را در رسانه های اجتماعی تبلیغ کنند — چندین بار.

بازاریابان باید محتوای تبلیغاتی را در زمان‌های مختلف در طول چند هفته بپاشند تا بیشترین بازده را داشته باشند. همین امر در مورد پیشنهادهای جدید و محتوای دروازه ای نیز صدق می کند. هنگامی که یک تبلیغ جدید شروع می شود، بازاریابان باید مطمئن باشند که آن محتوا را به اشتراک می گذارند. و هنگامی که یک وبینار جدید برنامه ریزی می شود یا مقاله سفید منتشر می شود، کسب و کارها باید یک کمپین تبلیغاتی چند هفته ای را اجرا کنند تا توجه بیشتری به آن جلب شود.

  1. مطالب را به طور مداوم منتشر کنید
    بدترین کاری که یک مدیر شبکه های اجتماعی می تواند انجام دهد ناسازگاری است. اگر زمان و منابع برای یک پلتفرم انتخاب شده صرف می‌شود، باید آن را جدی گرفت و دارای جریان مداوم محتوا باشد. مردم یک برند یا یک صفحه را دنبال می کنند زیرا محتوایی که به اشتراک گذاشته می شود را دوست دارند. پست کردن مداوم نه تنها برند را تقویت می کند، بلکه وفاداری مشتری را نیز ایجاد می کند. دنبال کنندگان امیدوارم برند را به اشتراک بگذارند و در مورد آن صحبت کنند و فرصت های بازاریابی دهان به دهان بیشتری ایجاد کنند.

ایجاد محتوای ثابت برنامه ارسال را پر می کند. اما زمانی که برنامه پست‌ها به پایان می‌رسد و در محتوای جدید آرامشی ایجاد می‌شود، خوب است به آنچه در گذشته کار کرده‌اند نگاهی بیاندازید، مرتبط‌ترین پست‌ها را بازیافت کنید و یک چرخش جدید روی آنها بگذارید. همچنین این زمان مناسبی برای شخصیت‌پذیری با مخاطب برای ایجاد و تحمیل روابط فردی است.

  1. از تصاویر بصری برای گفتن داستان استفاده کنید
    در حالی که پست‌های متنی روشی عالی برای اشتراک‌گذاری اطلاعات هستند، تصاویر و ویدیوها باعث افزایش تعامل می‌شوند. اینستاگرام و فیس بوک دارای ویژگی های داخلی برای ایجاد ویدیو بدون استفاده از تجهیزات تولید گران قیمت هستند. اما این ابزارها باید با احتیاط استفاده شوند. بازاریابان باید مطمئن باشند که ویدیوهای ارسال شده در صفحه شرکت دارای کیفیت حرفه ای هستند.

ابزارهای طراحی گرافیکی زیادی برای کمک به تولید تصاویر با کیفیت برای رسانه های اجتماعی وجود دارد. همیشه به داشتن چشم خلاق کمک می کند، اما ابزارهایی مانند Canva و Visme ایجاد تصاویر در اندازه مناسب برای پلتفرم های اجتماعی را آسان می کنند.

  1. مکالمات را زیر نظر بگیرید و روابط ایجاد کنید
    دنبال کنندگان تمایل دارند مستقیماً در کانال های رسانه های اجتماعی با برندها درگیر شوند. این یک فرصت عالی برای مدیران رسانه های اجتماعی است تا روابط قوی با مخاطبان خود ایجاد کنند. گاهی اوقات مصرف کنندگان با نظرات منفی تماس می گیرند، اما اغلب تجربه فوق العاده ای برای به اشتراک گذاشتن با دیگران دارند. در هر صورت، و با بسیاری دیگر، زمانی که یک برند پاسخ می‌دهد و تعامل می‌کند، بیشتر مورد احترام است.

همچنین استفاده از ابزارهای شنیداری اجتماعی برای ردیابی، تجزیه و تحلیل و پاسخگویی به مکالمات آنلاین خوب است. گاهی اوقات کاربران به برندی پیام ارسال نمی کنند یا برای آن نامه می نویسند، بلکه در مورد یک برند می نویسند. برای کسب و کارها مفید است که ابزارهای شنیداری اجتماعی را در محل خود داشته باشند تا بدانند مردم کجا هستند و مردم در مورد چه چیزی صحبت می کنند.

برخی از نکات مفید برای ایجاد این روابط در رسانه های اجتماعی عبارتند از:

  • پاسخ به نظرات و پیام های مستقیم؛
  • بازتوییت و ارسال مجدد مطالب و موفقیت های مرتبط؛
  • استفاده از رسانه های اجتماعی برای درخواست خدمات مشتری و پاسخ به بررسی ها و شکایات؛ و
  • پاسخگویی به موقع
  1. از ابزارهای زمان بندی و اتوماسیون استفاده کنید
    بین پاسخ به جامعه، ایجاد روابط و ایجاد محتوای جدید، دست بازاریابان پر است. راه هایی برای صرفه جویی در زمان وجود دارد، و آن استفاده از ابزارهای زمان بندی و اتوماسیون است.

ابزارهایی مانند Hootsuite، Sprout Social و Sprinklr تیم های بازاریابی را قادر می سازند تا عملکرد اجتماعی خود را برنامه ریزی، زمان بندی و نظارت کنند. شاید بهتر باشد برای پست‌های آینده برنامه‌ریزی کنید — آنها را ایجاد کرده و از قبل برنامه‌ریزی کنید. این باعث می‌شود که مدیران رسانه‌های اجتماعی زمان کمتری را برای ایجاد پست‌های فردی صرف کنند تا بیشتر با استراتژی محتوا هماهنگ شوند.

اتوماسیون‌های دیگری مانند ربات‌های گفتگو برای ابزارهای رسانه‌های اجتماعی وجود دارد که می‌توانند پیام‌های خودکار را هنگامی که شخصی با یک نام تجاری تماس می‌گیرد ارسال کنند. این پیام‌ها می‌توانند کاربران را تا زمانی که منتظر پاسخ شرکت هستند، به سؤالات متداول یا سایر خدمات پشتیبانی هدایت کنند.

9. روندها را رصد کنید
برای بازاریابان ضروری است که از روندها در چشم انداز رسانه های اجتماعی در حال تغییر بی پایان باشند. هر پلتفرم رسانه اجتماعی به بهینه سازی ارائه محتوا ادامه می دهد — الگوریتم ها و قوانین پست را اغلب تغییر می دهد. ماندن در بالای این تغییرات بازاریابان را قادر می سازد تا با تاکتیک های مناسب، محتوای خود را در مقابل کاربران مناسب قرار دهند.

خارج از جنبه فناوری تغییر روند رسانه های اجتماعی، گرایش های محتوا نیز وجود دارد. امروزه، TikTok بسیاری از گرایش‌ها را تعریف می‌کند که بازاریابان و تبلیغ‌کنندگان از آن‌ها استفاده می‌کنند تا مرتبط‌تر و مرتبط‌تر با مخاطب باشند. سایر روندها شامل موارد زیر است:

  • محتوای ویدیویی زنده؛
  • برنامه های پیام رسانی برای برقراری ارتباط با مشتریان؛
  • واقعیت افزوده؛
  • استوری های اینستاگرام و حلقه های فیس بوک؛ و
  • تبلیغات.

10. رقابت را دنبال کنید
راه دیگر برای جلوتر ماندن از منحنی، نظارت بر فضای رقابتی است. با تماشای آنچه رقابت انجام می دهد، مدیران بازاریابی می توانند ببینند که آیا با آنچه بازار انجام می دهد همگام هستند یا خیر. بازاریابان همچنین می توانند ببینند که چگونه رقابت از کانال خود برای تعامل با مخاطبان استفاده می کند.

اگر یک رقیب طرفداران بیشتری داشته باشد و تعامل بیشتری داشته باشد، خوب است ببینیم که استراتژی آنها چگونه آنها را متمایز می کند. بازاریابان باید تجزیه و تحلیل رقابتی را تکمیل کنند تا به شناسایی اینکه چه چیزی کار می کند و چه چیزی نیست کمک کند.

11. از تجزیه و تحلیل استفاده کنید
هر پلتفرم رسانه اجتماعی تجزیه و تحلیل بومی خود را دارد. چه کسی یک صفحه را دنبال می کند، چه پست هایی باعث ایجاد تعامل می شوند و زمان ایده آل برای پست کردن، همه معیارهایی هستند که می توانند برای اطلاع رسانی استراتژی های بازاریابی رسانه های اجتماعی بهتر ردیابی شوند.

استفاده از تجزیه و تحلیل همچنین به شناسایی هرگونه تغییر در مخاطبان اولیه کمک می کند. این اطلاعاتی را در مورد پلتفرم‌هایی که یک تیم بازاریابی باید برای تعامل با شخصیت‌های خریدار هدف خود استفاده کند، نشان می‌دهد. همچنین می تواند اطلاعاتی در مورد اینکه مصرف کننده به چه محصولات و خدماتی علاقه مند است ارائه دهد.

  1. تبلیغ و تبلیغ کنید
    تبلیغات رسانه های اجتماعی می تواند اثربخشی برنامه های بازاریابی رسانه های اجتماعی را افزایش دهد. هدف گذاری در رسانه های اجتماعی پیشرفته است و مدیران کمپین را قادر می سازد تا مخاطبان را به صورت خرد هدف گیری کنند. برای این هدف گیری از جزئیات صریح و ضمنی استفاده می شود. مدیران بازاریابی همچنین می‌توانند از پیکسل‌های ردیابی رسانه‌های اجتماعی در وب‌سایت‌های برند برای ایجاد مخاطب گسترده‌تر استفاده کنند.

بازاریابان می توانند برای افزایش ترافیک وب سایت، تبدیل خوانندگان به سرنخ های واجد شرایط و فروش محصولات یا خدمات، در رسانه های اجتماعی تبلیغ کنند.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا